tiistai 5. kesäkuuta 2018

38 päivää tapahtumaan!

Kuten otsikko sen paljastaa, on hiukan karvan yli kuukausi aikaa Haku Päällä -tapahtumaan.
Kiirettä alkaa olla ja kaikenlaista on tehty, muun muassa erilaisia pakollisia lupa-asioita, asioiden tarkastelua ja varmisteluja. Samalla kuitenkin tässä alkaa sormet syyhyämään, että päästään rakentamaan tori-aluetta ja itse festaria.

Torilla alkaa vilske ja vipinä 10.7.2018. Vielä on tarvetta erilaisilla hupulaisille eli, jos kiinnostusta on niin rohkeasti yhteyttä Haku Päällä -jengiin. Kökkätyö kannattaa, jos haluat olla rakentamassa tapahtumaa ja saada sitä vastaan palkkioksi lipun tapahtumaan.

Perjantaina ja lauantain ohjelma on tehty ja samaten erilaiset oheisohjelmat alkavat olla hyvässä muodossa. Luvassa on perinteisten bändien ja festarialueen yhteisöfiiliksen lisäksi muun muassa lapsille, nuorille ja aikuisille erilaisia oheisohjelmia (Vauhti Päällä, Mopomeeting, pakohuone, katusähly, viettelysten menopeli, cruising, jnejnejne)… Näistä on tulossa lisää infoa piakkoin ja muistutan vielä Haku Päällä -lehdestä, joka tulla tupsahtaa postilaatikkoon 5.7. Siinä tulee olemaan taas kattavasti kaikenlaista tarinaa ja infoa.
Kannattaa myös liittyä WhatsApp -ryhmään ja seurailla FB-sivuja. Lisätietoa on tulossa infojen ja kilpailujen muodossa.

Tässä kaiken välissä on vielä kuitenkin Pub Yövuorossa etkot nyt tulevan lauantaina 9.6.2018. Etkoilla myymme lippuja Haku Päällä -festareille. Etkoilla on erilaisia Haku Päällä -teemalla olevia kilpailuja. Tervetuloa Pub Yövuoroon!

Etkojen jälkeen pieni hengähdys ja sitten tosissaan alkaa se rakennus, touhu ja tohina. Päivät vähenee, mutta matka jatkuu kiihtyvällä tahdilla. Aika menee niin nopeasti, että pian päästää juhlimaan, joraamaan ja nauttimaan jälleen kerran hyvästä festarista. Go Haku Päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti