tiistai 8. toukokuuta 2018

Toiminnanjohtajan terveisiä!


Festarisuunnittelmat potkaistiin vauhdilla käyntiin jo viime vuoden lopulla! Saimme muutaman uuden jäsenen porukkaamme ja aloimme rakentamaan seuraavaa vuotta. Joka vuosi on uudet haasteet, ja tänä vuonna huomasimme, että Tangomarkkinat ovat samana viikonloppuna. Vaikka jonkin sortin kokemusta on jo kertynyt, silti jokainen vuosi tuntuu uudelta - kuin olisi ensimmäistä kertaa asioiden edessä. Pienen festivaalin pyöritys on riskibisnestä. Vapaaehtoistyö ottaa ja antaa, mutta sitä ajaa rahan sijaan intohimo. 

Lisähaasteita upealle porukallemme antoi Replay -illan järjestäminen helmikuun lopussa. Markkinoinnillisesti teimme lähes samat työt sen eteen, kuin itse festivaalin, joka järjestetään heinäkuussa. Replay-ilta sujui kuin suunniteltu, ja porukkaa oli tupa täynnä. Tunnelmasta saimmekin paljon hyvää palautetta. Järjestäjä porukka oli replay -illassa toki pienempi: ydinporukka painoi hommia tämänkin eteen.



Omistautuminen toiminnallemme yllättää välillä minutkin! Täysin vapaaehtoisvoimin kun hommia paiskitaan niin ainut palkkio on hyvät ystävät, jotka tässä kulkee rinnalla. :) 

Olimme Kurikka -palvelee messuilla nyt huhtikuun lopussa yhteisellä osastolla Rytmiraiteen ja Aukustin kanssa. Ihmisiä kävi paljon ja onnenpyörä oli kovalla käytöllä. Oli kiva huomata että positiivinen ”pöhinä” festarimme ympärillä oli kova ja esiintyjiä kiiteltiin kovasti. On myös hienoa näyttää, että pystymme yhteistyöhön muiden tapahtumien kanssa. Emme koe olevamme kilpailijoita, koska olemme profiloituneet eri tavoin.



Seuraava etappimme on etkot 9.6. Minäkin pääsen ihan ensimmäistä kertaa lavalle yövuorossa, apuva. :) Osaavasta ja musikaalisesta porukastamme löytyy kaikennäköistä soittajaa. Haku Päällä Jam Session Bandissä soittaa mukana tapahtuman isänä tunnettu Timo Kivistö, rummuissa Antti Alanko, Kitarassa Henri Mäki ja Lassi Koivuluoma, bassossa Ville Kolmonen, solisteina muunmuassa Elina  Nieminen, Jemina Ala-Harja ja Maria Koskela. Etkoilla myymme lippuja ja vedämme erilaisia haku päällä -teemalla olevia kilpailuja. 

Paljon on vielä tekemistä, mutta kyllä hyvällä porukalla jaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti